Diego Muñoz Higueras, investigador d’EvalPub, defén la seua tesi doctoral
< Tornar a notícies

La defensa va tindre lloc el passat 31 de maig a la Sala Manuel Sánchez Ayuso de la Facultat d'Economia de la UV.

La tesi de Diego Muñoz Higueras, titulada “New perspectives on senar-take-up of guaranteed minimum income schemes” va obtindre la qualificació d’excel·lent cum laude. Esta tesi ha sigut dirigida pels professors Rafael Granell i Amadeo Fuenmayor, també membres del grup d’investigació EvalPub.

El tribunal de defensa de la tesi va estar compost pels següents membres: com a president del tribunal, el professor Luis Ayala (UNED); com a secretària, la professora Ana A dalt (Universitat d’Alcalá); i com a vocal, el professor Fabio Pieri (University of Trento).

Diego Muñoz és graduat en Economia per la Universitat d’Alcalá (UAH). Posteriorment va realitzar el Màster en Política Econòmica i Economia Pública en la Universitat de València. L’any 2019 va iniciar els estudis de doctorat en la Universitat de València desenvolupant una tesi doctoral que versa sobre el problema de la no captació (senar-take-up) en el sistema de garantia d’ingressos d’Espanya, més en particular, se centra en les rendes mínimes d’inserció, tant a nivell regional com estatal. En la seua investigació utilitza ferramentes de microsimulació i d’anàlisi estadística de dades, així com tècniques d’avaluació d’impacte.