Jornada “Avaluació de Polítiques Públiques sobre la salut: el tabac”
Jornada
Facultat d'Economia (UV)
Aula 2P15

El dijous 23 de maig de 2024 se celebrarà la jornada “Avaluació de Polítiques Públiques sobre la salut: el tabac”, amb l’objectiu de presentar investigacions relacionades amb l’avaluació de polítiques públiques sobre la salut.

La jornada de presentació arrancarà el dijous 23 de maig a les 10.00 hores a l’aula 2P15 de la Facultat d’Economia (segona planta). La jornada donarà inici amb la inauguració d’esta. A continuació, tindran lloc les dos ponències programades. La primera serà a càrrec de Georgina Solaz (EvalPub, Universitat de València), titulada “Avaluació de polítiques públiques sobre la salut: un enfocament de control sintètic de la lesgilación antitabac amb perspectiva de gènere”.  En segon lloc, tindrà lloc la ponència de Juan Manuel Marín i Antonio Golpe (Universitat Internacional de la Rioja, UNIR), titulada: “Convergence between the taxation of RYO and cigarettes and its effects on tax collection”.

Esta trobada forma part de la sèrie d’activitats organitzades pel grup d’investigació EvalPub i el Departament d’Economia Aplicada de la Facultat d’Economia (Universitat de València).

DIJOUS 23 DE MAIG

10.00 INAUGURACIÓ DE LA JORNADA

10.15 PONÈNCIES

Georgina Solaz (EvalPub, Universitat de València):

“Avaluació de polítiques públiques sobre la salut: un enfocament de control sintètic de la lesgilación antitabac amb perspectiva de gènere”

 

Juan Manuel Marín i Antonio Golpe (Universitat Internacional de la Rioja, UNIR):

“Convergence between the taxation of RYO and cigarettes and its effects on tax collection”