Xavier Jara imparteix un seminari sobre reformes tributàries
Seminari
Facultat d'Economia (UV)
Aula 2P19 (2ª Planta)

El seminari tindrà lloc el dijous 19 de maig, a les 12.30 hores, a l’aula 2P19 del Departament d’Economia Aplicada (2a planta de la Facultat d’Economia).

Aquesta xarrada, organitzada per la Càtedra de Tributació Autonòmica de la Universitat de València i la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, en col·laboració amb el Departament d’Economia Aplicada, té com a objectiu presentar els resultats d’un treball en el qual s’avalua la mesura en què el comportament de bunching (agrupament) varia entre els contribuents després d’una important reforma de l’impost a la renda de persones naturals introduïda a l’Equador en 2008.

Xavier Jara Tamayo és doctor en Economia per la Universitat de Lovaina i investigador en l’Institut d’Investigació Social i Econòmica (ISER) de la Universitat d’Essex. Entre les seues principals línies d’investigació es troben l’economia pública, laboral i del desenvolupament. Està especialitzat en l’estudi de la pobresa i la desigualtat, l’efecte redistributiu de les polítiques fiscals i de beneficis, l’oferta de treball i el mesurament del benestar.

A més, és membre del Centre de microsimulació i Anàlisi de Polítiques (CeMPA) i, a partir de juny de 2022, s’incorporarà a l’Institut de Desigualtats Internacionals de la London School of Economics com a responsable d’investigació.