Investigadors d’EvalPub assisteixen a la reunió de responsables de la Xarxa de Laboratoris de Serveis Socials
< Tornar a notícies

Amadeo Fuenmayor i Teresa Savall, tots dos investigadors de EvalPub, van assistir el 31 de gener a la reunió amb responsables de la Xarxa de Laboratoris Socials, celebrada en la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

En aquesta reunió de la Xarxa de Laboratoris Socials, van formar part les cinc universitats públiques valencianes així com les diputacions de Castelló i València, juntament amb els ajuntaments d’Alacant, Vinaròs, Benicarló, Alzira i la Mancomunitat de La Ribera, sota la coordinació del Institut Valenciá de Formació, Investigació i Qualitat (IVAFIQ) per a fer balanç els resultats de les investigacions realitzades durant 2022.

En la reunió, Aitana Mas, vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i consellera d’Igualtat i polítiques inclusives, va anunciar la creació en 2023 de la Càtedra Inter-universitària del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials. Aquest projecte consistirà en la creació de cinc càtedres (una en cada universitat pública) que, de manera coordinada, promourà la investigació i la formació en matèria de serveis socials.

Aquesta iniciativa sorgeix amb l’objectiu de continuar impulsant la gran labor investigadora realitzada pels Laboratoris de Serveis Socials existents a la Comunitat Valenciana en els últims anys. Tal com va comunicar la vicepresidenta, aquest any 2023 la dotació pressupostària amb la qual comptarà la Càtedra Inter-universitària serà de 200.000 euros.

Nota de premsa completa